واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

دبیرکل حزب الله لبنان: پاسخ اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی داده خواهد شد

سید حسن نصرالله در واکنش به حوادث امنیتی رخ داده در مرز لبنان و فلسطین اشغالی تاکید کرد که آنچه رخ داده امری مهم و حساس است و بزودی واکنش مناسبی به آن نشان داده خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 27
کد خبر: ۵۶۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از العهد، سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در واکنش به حوادث امنیتی رخ داده در مرز لبنان و فلسطین اشغالی طی شبانه روز گذشته تاکید کرد که آنچه رخ داده امری مهم و حساس است و بزودی واکنش مناسبی به آن نشان داده خواهد شد.

 

سید حسن نصرالله در خلال یک سخنرانی تلویزیونی به مناسبت ماه محرم ادامه داد: اتفاقات شب گذشته در مرز های جنوبی لبنان و اقدام ارتش رژیم صهیونیستی در پرتاب بمب های فسفری امری بسیار مهم است و من به طور عمد به بررسی ابعاد این موضوع نمی پردازم تا بزودی و در وقت مناسب به آن پاسخ داده شود، انشالله.

 

دبیرکل حزب الله افزود: به خانواده مجروحان و رزمندگانی که در میادین جنگ حضور پیدا می کنند، درود می فرستم.

سید حسن نصرالله همچنین در سخنرانی خود به سیره و شخصیت امام حسن (ع) پرداخت و گفت: امام حسن پس از امام علی (ع) نقش مهمی در اجرای شریعت و قوانین الهی ایفا کرده است.امام حسن مجتبی در سه مقطع نقش مهمی داشت؛ در ماجرای قصاص قاتل امام علی (ع) که بدون تعصب و بدون غصب، توصیه و وصیت پدرشان مبنی بر «قصاص عادلانه» را انجام دادند. در قضیه مراسم تشییع و دفن امام علی (ع) و در قضیه صلح با معاویه بن ابی سفیان.

 

 

دبیرکل حزب‌الله لبنان در مورد قبیله بنی‌امیه و دشمنی طولانی آن با پیامبر (ص) اشاره کرد و گفت که بنی امیه بعد از گذشت مدتی از مقابله با پیامبر به این نتیجه رسیدند که این نوع تعامل، کارساز نخواهد بود، از این رو اسلام آوردند تا از داخل اسلام و به وسیله ایجاد اختلاف و درگیری‌ها به مقابله با دین جدید بپردازند.

 

سید حسن نصرالله گفت که بنی‌امیه چه قبل از اسلام آوردن و چه بعد از آن، از هر تلاشی برای ضربه زدن به اسلام استفاده کرد.توطئه سفیانی با ابوسفیان آغاز شد و توسط معاویه و یزید ادامه یافت و در عصر مهدی موعود (عج) نیز سفیانی علیه امام خروج خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر